Am intrebat cateva mamici de ce au ales scutece textile, mai jos puteti gasi raspunsurile :)

 

PAULA A.: Noi am ales scutecele textile pentru a proteja bugetul familiei si a fost o alegere înteleapta. Am scutece care au fost folosite deja de primii 2 copii si pe care le folosesc acum si gemenii de 3 luni. In primele luni am folosit la ei scutece d e unica folosinta si mi se parea dramatic sa arunc la gunoi atatia pampersi. Suntem convinsi si ca e cea mai sanatoasa alegere pe care am facut-o pentru perioada pana sa învete copii sa foloseasca toaleta.

 

DOINITA C.: Am ales scutecele textile pentru ca este o metoda de scuteceala ecologica. Nu suport ideea ca pentru un pipi doua, scutecul sa stea in pamânt 400-500 ani si sa otraveasca tot ce este viu.
Deci într-un fel, alegerea de a scuteci textil este o declaratie de dragoste si grija pentru copii mei si generatiile viitoare.

 

MARIA B.: Principalul motiv pentru care am ales scutece textile a fost dorinta noastra de a reduce cantitatea de gunoi pe care o producem. Dar sunt si alte motive: mai putin plastic in contact cu pielea bebelusului, confort crescut si o destul de mare economie pe termen lung.

 

ANITA N.: Am ales sa folosesc scutece textile pentru ca am vrut sa las un mediu mai curat pentru baietelul meu. Cat inca am fost insarcinata am participat la un workshop despre scutece textile unde am invatat cum se intretine, ce tipuri sunt etc.
Ma incanta si faptul ca nu trebuie sa folosesc creme pentru a mentine fundicul fara roseata.

 

DALINA A.: Le-am ales in prima instanta pentru a face economie, pentru ca sunt sanatoase pentru bebelusii nostri si pentru ca nu polueaza mediul. Pe langa asta se pot folosi de la o generatie la alta, si au niste printuri fabuloase de care te indragostesti!🦄

 

DARIA U.: Am ales scutecele textile din 3 motive: sunt prietenoase cu mediul; sunt naturale, nu au tot felul de chimicale în ele care sa între în contact cu pielea sensibila a bebelusului si pentru ca pe durata lunga sunt mult mai ieftine.
Mi-a fost greu la început, am crezut ca nu le mai dau de cap, pentru ca sunt multe feluri. Dar acum le iubesc ❤️
Trebuie avut mare grija pentru ca pot deveni o obsesie! 😂❤️

 

SIMONA M.: Eu am pornit de la ideea de a economisi si de a avea ceva mai natural pe pielea bebelusului, dar recunosc ca frumusetea lor ma atragea cel mai mult. Nu mi-a placut niciodata sa arunc lucruri, imi place sa refolosesc tot ce pot. Acum, dupa doi copii scuteciti, recunosc ca cel mai puternic motiv pt care am ramas la ele este faptul ca mi se pare o placere sa schimb scutece textile, fata de cele de unica folosinta 😊

 

ALE A.: Înainte sa fiu însarcinata am ajuns într-o discutie al carui subiect era cat de mult poluam doar prin faptul ca alegem sa avem copii. Am început atunci sa caut alternative mai prietenoase cu mediul: scutece, jucarii, mâncare, etc. Scutecele textile pe lânga ca nu produc atâtea deseuri nereciclabile, sunt si super dragalase. Jumatate am cumparat si jumatate am primit asa ca am iesit extrem de ieftin. Avand in vedere ca bebele meu a invatat cam de pe la 3 luni sa faca treaba mare la baie, scutecele sunt doar cu pipi asa ca le spal împreuna cu hainele deci nu prea am de lucru in plus. Si acum cu pandemia cu atât mai mult ma bucur ca nu e nevoie sa am cantitati imense de scutece depozitate acasa si nu raman niciodata fara. Am folosit de la analuca insertiile pentru noapte de care sunt foarte multumita. Rezista si 12 ore fara scurgeri.

 


INAPOI


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.722-574.582; L - V 09.30-16.30;