Livrarea produselor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 14:00, sunt livrate in termen de 1-3 zile. Comenzile plasate incepand cu vineri ora 16:00 pana duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Costurile de livrare se pot vedea automat in cos inainte de finalizarea comenzii.

Livrarea produselor este asigurata prin firmele partenere si se efectueaza pana la usa, poarta locuintei.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 400 lei. Pentru comenzile mai mici de 400 lei se percepe o taxa de 20 lei in tara daca plata se face prin transfer bancar/ plata card sau 25 lei cu plata ramburs la curier. Livrarea in Timisoara si Dumbravita este 15 lei, se poate selecta separat de celelalte variante.

Pentru Timisoara, mai puteti selecta si ridicarea de la sediu, gratuita, in acest caz fiind nevoie sa sunati inainte la numarul de telefon 0722574582, iar adresa pentru ridicare este urmatoarea: Str Tudor Arghezi nr 24, Timisoara.

In cazul in care costul de transport rapid presupune un tarif foarte mare suplimentar, datorat kilometrilor suplimentari pentru livrare la adresa, nerezervam dreptul de a va contacta pentru a stabili o metoda de livrare acceptabila pentru ambele parti si in acest caz putem apela la Posta Romana

Taxa de transport va fi specificata vizibil in cosul de cumparaturi.

Durata de livrare

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii. In mod obisnuit, livrarea dureaza 2 zile lucratoare in cazul in care comanda este plasata pana la ora 14 intr-o zi lucratoare. In cazul in care apar intarzieri peste acest termen, va anuntam.

Politica de retur

Se accepta returul produselor in termen de 14 zile de la livrare, in conditiile in care produsele nu sunt spalate si folosite si sunt in starea in care au fost primite, iar clientul va suporta costul transportului de livrare si retur. Returul se solicita prin email la adresa vanzari@analuca.ro cu precizarea contului pentru primirea platii si ANALUCA PROD SRL va face comanda de ridicare a coletului in termen de 5 zile lucratoare. Ulterior primirii returului si a constatarii starii produselor, in termen de 5 zile lucratoare, se va restitui contravaloarea produselor fara cele 2 transporturi, chiar daca comanda a fost peste 400 lei si a beneficiat de transport gratuit. Contravaloarea unui transport cu ramburs este de 25 lei, iar cu transfer bancar/ plata card 20 lei.

 


INAPOI


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.722-574.582; L - V 09.30-16.30;