Absorbant refelosibil intim mediu ANALUCA varianta cu tricot de bumbac si canepa

  OFERTA
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  marca: ANALUCA

  Pret cu TVA: 27 Lei

  stoc:

  COD PRODUS:

   
   

  Absorbantul refelosibil mediu ANALUCA pentru femei poate fi utilizat ca si absorbant pentru flux mediu in perioada ciclului menstrual. Aceasta varianta care contine canepa este mai absorbanta, canepa fiind cel mai absorbant material natural  La exterior, absorbantul are un strat impermeabil pul , la interior un strat din microfibra si unul din fleece de canepa si bumbac, iar in contact cu pielea inca un strat din tricot de bumbac de culoare gri  Variantele de imprimeuri la partea impermeabila este aleatorie in functie de stocul disponibil  Dimensiunile unui astfel de absorbant mediu sunt de 7.5 cm x 25 cm (cu aripioarele inchise  Pretul este pentru o bucata  Absorbantele se pot clati in primul rand cu apa rece imediat dupa folosire sau depozita in saculetul impermeabil pana la sfarsitul ciclului menstrual. Se recomanda muierea acestora in apa rece cu putin detergent, pentru a evita petele, dupa care se clatesc foarte bine, manual sau in masina de spalat si dupa aceea se pot spala impreuna cu alte haine la 40 grade, adaugand si un dezinfectant sau separat, dar se pot spala ocazional si la 60 grade. Dupa spalarea absorbantelor, recomand dezinfectarea masinii de spalat rufe la temperaturi de 60-90 grade, mai ales daca in aceeasi masina de spalat se spala si haine de copii.  Stiati ca ?

  • Orice femeie produce in viata adulta 180 kg de deseuri din absorbante de unica folosinta care nu se descompun decat dupa cateva sute de ani, la fel ca si scutecele?

  • Doar in Uniunea Europeana, conform aceluiasi studiu realizat si pentru scutece textile, intr-un singur an, se produc 590.000 tone de deseuri din absorbante feminine?


  Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
  Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.722-574.582; L - V 09.30-16.30;

item_group_id Absorbante intime cu bumbac in contact cu pielea