Pantalonasi-cover din lana merinos in dublu strat pentru protectie scutec

  OFERTA
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  marca: ANALUCA

  Pret cu TVA: 85 Lei

  stoc:

  COD PRODUS:

   
   

  Avem un lot micut de astfel de pantalonasi-cover pentru scutec din lana merinos moale si groasa la exterior si un strat de lana foarte fina la exterior pentru extra protectie.

  Poate stiti sau poate ca nu de proprietatile extraordinare ale lanii de a retine multa umiditate dar in acelasi timp sa mentina si caldura, sa nu tina rece, iar daca lana este tratata cu lanolina (grasimea naturala a lanii) ea devine si impermeabila, deci se poate comporta ca si o protectie impermeabila peste scutec.

  Un astfel de cover din lana este conceput in special pentru scutece textile, insa este de mare ajutor si peste scutece de unica folosinta pentru a nu lasa eventuala umiditate sa ajunga la hainute. si tine si cald la fundulet. Poate fi folosit totusi cu succes si vara pentru ca o alta proprietate extraordinara a lana este de reglare a temperaturii corpului si nu se incinge la caldura.

  Cover-urile le gasiti disponibile in 3 marimi ca si cover-urile obisnuite. Daca doriti marime mai mica, posibil sa mai putem produce dar numai foarte putine bucati. Stocul total este extrem de limitat

  - marimea M pentru 6-10 kg

  - marimea L pentru 9-13 kg

  - marimea XL pentru 12-16 kg

  Se spala la 30 grade si maxim 500 turatii sau manual si se poate trata cu lanolina.


  Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
  Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.722-574.582; L - V 09.30-16.30;

item_group_id Scutece textile traditionale & cover